Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Costa! (2001)

Costa!
Het verhaal van een wilde week aan de Spaanse kust.Romantiek op het strand, competitie op de dansvloer. Zout water & zoete kussen.

Rens, Frida, Tommy en Björn werken als proppers in een populaire Spaanse badplaats. Ze moeten zoveel mogelijk mensen naar binnen zien te lokken in de hippe discotheek 'Costa!' en verzorgen daar de dagelijkse dansshow.

Proppers zien er goed uit, kunnen goed dansen en hebben nooit aandacht tekort. Wanneer de jongens op het strand aan het werk zijn ontmoeten ze vier Nederlandse meiden; Janet, Angela, Joyce & Maureen. Janet is een spontane meid die voor het eerst samen met haar zus Angela en diens arrogante vriendinnen Joyce en Maureen op vakantie gaat naar Spanje. Janet valt een beetje buiten de boot, is naïever en minder populair dan de andere drie. Wanneer de dames 's avonds samen 'Costa!' bezoeken, blijkt dat Janet erg goed kan dansen en wordt door Rens gevraagd om het dansteam van de discotheek te komen versterken. Janet vind Rens erg leuk, maar Rens toont weinig in
CompAZG ID: 148

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-3-2001
Speeltijd: 91 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: NL
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Johan Nijenhuis
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer