Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Ziel (2004)

De documentaire Ziel begint met een op een akoestische gitaar tokkelende Gino Taihuttu. De eigenaar van de bekende stem die vervolgens inzet, komt langzaam in beeld: Boris toen hij 20 was. Getooid met een hoofddoekje zoals hij dat ook tijdens zijn Idols-auditie droeg zingt hij Ain't no sunshine van Bill Withers.

Daarna vertelt hij de camera meteen waarom het zo ongelooflijk geweldig is om te werken met Gino Taihuttu, die in de documentaire naar voren komt als een muzikaal meesterbrein en een van God gegeven gitarist.

Ook wordt - waarschijnlijk precies wat Taihuttu met het uitgeven van beeldmateriaal beoogt - duidelijk dat de banden tussen Boris en Gino ooit erg goed zijn geweest. Boris, kort haar en piercing onder de mond, zegt onder meer over Gino: 'hij is misschien 20 jaar ouder, maar dat verschil is niet te merken. We zijn allebei allebei net zo gek.' en 'als we zingen, zijn we dezelfde persoon'. Verder noemt hij hem zijn 'vriend' en 'soulbrother'.

De korte documentaire - nog geen 40 minuten - laa
CompAZG ID: 1471

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2004
Speeltijd: 90 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Boris Titulaer, Gino Taihuttu,
Geproduceerd door: Cohesie Film, Media Companies: Disky Communications Europe B.V., Imediate
Regisseur: Jim Taihuttu
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer