Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Missing Link (1999)

De 11 jarige Rick heeft zijn vader nooit gekend, maar zijjn moeder heeft hem verteld dat hij als piloot is omgekomen in de Tweede Wereldoorlog. Sigarenboer Jef, de huidige aanbidder van zijn moeder kan daarom in Rick's ogen niet tippen aan zijn echte vader. Rick ziet op school een film over ontdekkingsreizigers in Congo en is meteen gefacineerd door de 'missing link' in de menselijk evolutie. Als Rick in de krant leest over een expeditie van Brussel naar Congo, op zoek naar de onbekende schakel in de evolutie, is hij overtuigd dat ze op de verkeerde plaats gaan zoeken. Het lukt hem niet de expeditieleider Professor Oudeweetering te bereiken en na een ruzie met z'n moeder besluit hij zelf de trein naar brussel te stappen. Tijdens zijn reis leest hij stiekem in het oude dagboek van zijn moeder. Zijn leventjes stort in als hij leest dat zijn vader geen piloot was maae een getrouwde man. Een Professor!
CompAZG ID: 1463

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1999
Speeltijd: 88 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Kees Prins, Russel Hekster, Thomas Acda, Freark Smink, Joke Tjalsma, e.a.
Geproduceerd door: Theorema Films, Media Companies: RCV Entertainment
Regisseur: Ger Poppelaars
Auteur: Timo Veltkamp

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer