Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

1970: Uw geboortejaar in beeld (2004)

1970: Het jaar van uw geboorte. Wat gebeurde er verder in dit bijzondere jaar? JOngeren sliepen op de dam, in Indonesiƫ overleed Soekarno en in Kralingen werd het Holland Popfestival gehouden.

Al deze en nog veel meer gebeurtenissen zijn op fillm vastgelegd door het polygoonjournaal. Wat gebeurde er uin uw geboortejaar 1970? Hoe zag het leven er toen uit?Deze DVD laat het u zien. U kunt naar hartelust zwerven door meer dan een uur filmbeelden, langs al die speciale momenten uit 1970.
CompAZG ID: 1446

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2004
Speeltijd: 60 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Beeld en Geluid, Tijdsbeeld Media, AWB
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer