Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

1958: Uw geboortejaar in beeld (2004)

1958: Het jaar van uw geboorte. Wat gebeurde er verder in dit bijzondere jaar? De eerste waterkering van het Deltaplan werd gebouwd, KLM-piloten staakten en de hoelahoep was dé grote rage.

Al deze en nog meer unikeke gebeurtenissen zijn op film vastgelegd door het Polygoonjournaal. Wat gebeurde er in uw geboortejaar 1958? Hoe zag het leven er toen uit? Deze dvd laat het u zien. Nu kunt naar hartelust zwerven door meer dan een uur aan filmbeelden, langs al die speciale momenten uit 1956.

Is 1958 uw geboortejaar? Dan mag u deze dvd niet missen!
CompAZG ID: 1434

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2004
Speeltijd: Onbekend
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer