Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Killer: Special Collector's Edition (1989)

The Killer is een meesterlijke actiefilm, geroemd en geprezen door zowel fans van het genre als cinefielen over de hele wereld. Een mijlpaal in Hong Kong Cinema en John Woo's beste film!

In dit bloederige verhaal over broederschap en eer speelt superster Chow Yun-fat een glansrol als huurmoordenaar Jeff die nog één laatste opdracht wil vervullen om geld bij elkaar te krijgen voor de oogoperatie van zijn vriendin Jenny. Wanneer zijn opdrachtgever hem vervolgens bedriegt, is dat het begin van een hevige strijd waarbij kogelregens en achtervolgingen elkaar in moordend tempo opvolgen. Jeff dreigt het onderspit te delven, maar dan krijgt hij hulp uit onverwachte hoek...

The Killer is een perfect huwelijk tussen pulp en filmkunst, waarbij John Woo invloeden uit Jean-Pierre Melville's Le Samourai en de geweldfilms van Sam Peckinpah bij elkaar brengt tot één overweldigende actiefilm vol stijlvolle vuurgevechten, imponerend camerawerk en een vleugje melodrama.

Op deze Special Collector's Edition vol fantastis
CompAZG ID: 1421

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 6-7-1989
Speeltijd: 107 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: JA
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Kenneth Tsang Kong, Chow Yun-Fat, Kong Chu, Danny Lee Sau-Yin, Sally Yeh,
Geproduceerd door: Film Workshop, Golden Princess Film Production Limited, Long Shong Pictures
Regisseur: John Woo
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer