Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Attila the Hun (0001)

De Romeinen hebben veel gepresteerd; maar nu zijn ze passé. Wat zij hebben gedaan, dat kunnen wij ook. De wereld overheersen - dat is ons doel! - Attila the Hun -

Twee werelden botsen. En de twee mannen die staan voor de waarden en de essentie van deze beschavingen. Attila, Koning van de Hunnen (Gerard Butler) is een idealist en ziet meer in zijn mensen dan zij in zichzelf zien. Terwijl de Hunnen hun buurlanden plunderen en uitbuiten, ziet Attila in zijn geestesoog de mogelijkheid van een wereldrijk en een nieuwe wereldorde. De Romeinse generaal Flavius Aetius (Powers Boothe) is de verpersoonlijking van het beste en het slechtste wat Rome in de laatste jaren van haar bestaan te bieden heeft. Hij wordt gemotiveerd door één groot doel: Rome moet de wereldleider blijven. Twee verschillende visies over het lot van hun volk, het standpunt van wellicht de twee sterkste mannen uit deze eeuw... dat zijn de conflicten waar de film Attila the Hun om draait.
CompAZG ID: 140

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-0001
Speeltijd: 170 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer