Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Baggage: Director's Cut (2008)

Van een eenvoudig idee van één persoon, die per ongeluk de verkeerde koffer meeneemt, verheft Baggage zich tot een verhaal, die de menselijke geest in vervoering brengt.

Het neemt ons mee op een emotionele reis van drie mannen, die niet wetende van elkaar, enorme veranderingen in elkaars leven teweeg brengen. Langzaam leren ze wat het betekent om innerlijke rust te krijgen.

Door alle drie op hun eigen manier met hun emoties te leren omgaan, vinden ze een nieuw verworven vrijheid en oneindig veel mogelijkheden voor de rest van hun leven.
CompAZG ID: 139

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 10-12-2008
Speeltijd: 81 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Cheryl Ladd, Barry Bostwick,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer