Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Disney's The Kid (2000)

Superster Bruce Willis (The Sixth Sense, Unbreakable) schittert samen met nieuwkomer Spencer Breslin in de hilarische en hartverwarmende comedy Disney's The Kid. Het leven van de succesvolle zakenman Russ Duritz (Willis) staat volledig op zijn kop als hij plotseling oog in oog komt te staan met zijn 8-jarige 'ik'. Russ heeft juist altijd geprobeerd zijn jeugd te vergeten, maar nu komen veel pijnlijke herinneringen weer boven. De kleine Rusty (Breslin) is ook niet blij met de bijzondere ontmoeting, want hij wil tot een heel ander iemand opgroeien. Waarom is hij geen piloot en waarom heeft hij op 40-jarige leeftijd geen vrouw en erger nog, niet eens een hond? Kan hij nog iets doen om zijn leven te veranderen? Disney's The Kid is betoverend, met Bruce Willis in een hele andere rol dan we van hem gewend zijn. Van begin tot einde grappig, innemend en ontroerend. Een comedy voor het hele gezin!
CompAZG ID: 1388

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 7-7-2000
Speeltijd: 100 minuten
Budget: $65,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: DE
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Dana Ivey, Stanley Anderson, Bruce Willis, Emily Mortimer, Juanita Moore, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Jon Turteltaub
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer