Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

28 Days (2000)

Gwen Cummings (Sandra Bullock) is een party-animal die er samen met haar vriend Eddie Boone (Biggo Mortensen) een woest uitgaanspatroon op na houdt. Haar leven neemt een radicale wending als ze wordt veroordeeld tot een afkickkuur van 28 dagen in een ontwenningskliniek. In de kliniek, die er hele bijzondere regels en methoden op na houdt, komt ze in conflict met zichzelf en alle andere patiënten. Meedoen aan de groepsgesprekken en zingen is niets voor de hippe Gwen. Maar het dreigement van directeur Cornell (Steve Buscemi) dat ze de bak indraait als ze niet met het programma meedoet, trekt haar over de streep. Het gevecht tegen de verslaving kan beginnen...
CompAZG ID: 1384

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 6-4-2000
Speeltijd: 100 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Sandra Bullock, Azura Skye, Dominic West, Steve Buscemi, Marianne Jean-Baptiste, e.a.
Geproduceerd door: Columbia Pictures
Regisseur: Betty Thomas
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer