Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Stolen Summer (2002)

Schitterende film geproduceerd door Oscar -winnaars Ben Affleck en Matt Damon.

Twee 8-jarige jongens leren elkaar kennen in de zomer van 1970 in Chicago. Hoewel hun achtergrond zeer verschillend is, sluiten ze vriendschap. Danny, de zoon van de rabijn, is joods en Pete is katholiek. Wanneer Danny ernstig ziek blijkt e zijn belooft Pete hem te helpen in de hemel te komen. Hiervoor moet Danny zich, volgens Pete, bekeren en daar zijn de ouders behoorlijk op tegen. Toch zetten de jongens door ondanks de rampzalige gevolgen die ze daarmee ontketenen...
CompAZG ID: 1383

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 22-3-2002
Speeltijd: 90 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Bonnie Hunt, Kevin Pollak, Aidan Quinn, Eddie Kaye Thomas, Lisa Dodson, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Pete Jones
Auteur: Pete Jones

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer