Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Alias: The Pilot Episode (2003)

Het begon allemaal met de pilot.
De missie uit deze aflevering is de aanzet geweest tot een succesvolle, bekroonde televisieserie.
Maak kennis met Sidney Bristow (Jennifer Garner, Daradevil), een slimme mooie postdoctoraal studente met een dodelijk geheim. Als pas gerekruteerde agent van SD-6, een topgeheime afdeling van de CIA, worden zowel haar eigen leven als dat van degenen die haar het dierbaarst zijn op zijn kop gezet. Sidney is dankzij de training van de SD-6 op bijna alles voorbereid, maar wat zij zich nooit had kunnen bedenken is werkelijkheid geworden. Ze moet het recht naar haar eigen hand zetten. Sydney doet twee verbluffende nieuwe ontdekkingen die haar leven nog gevaarlijker maken en de enige die haar kan helpen is een man die ze amper kent: haar vader....
CompAZG ID: 1365

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2003
Speeltijd: 63 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Jennifer Garner, Carl Lumbly, Michael Vartan, Ron Rifkin, Kevin Weisman, e.a.
Geproduceerd door: Touchstone Television, Buena Vista
Regisseur: Jeffrey Abrams, Breen Frazier
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer