Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

A River Runs Through It (1992)

A River Runs Through It is gebasseerd op het waargebeurde verhaal van dominee Maclean (TOM SKERRIT) en zijn twee zoons, Norman (GRAIG SHEFFER) and Paul Maclean (BRAD PITT) die opgroeien in de Amerikaanse staat Montana.

Op het eerste gezicht een ideale vredelievende situatie. Maar de karaktereigenschappen van de norse, koppige dominee en die van zijn zoons Paul (een heethoofd met een zwak voor gokken en vrouwelijk schoon) en Norman (serieus en leergierig) zorgen regelmatig voor spanning in huize Maclean.

Om hun vader te ontvluchten brengen de jongens veel tijd door op de Blackfoot Rivier. Hier delen ze hun passie, het vliegvissen. Door de jaren heen beignt deze fijnzinnige, soms mystieke manier van vissen hun hoop en angsten te symboliseren, waardoor ze langzaam steeds dichter naar elkaar toe groeien totdat hier ineens een abrupt einde aan wordt gemaakt.
CompAZG ID: 1360

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 13-9-1992
Speeltijd: 123 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Brad Pitt, Tom Skerritt, Craig Sheffer, Brenda Blethyn, Edie McClurg, e.a.
Geproduceerd door: Columbia Pictures
Regisseur: Robert Redford
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer