Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Driven (2001)

Een Drietal Taxichauffeurs trachten hun hopeloos bestaan in de straten van L.A. wat meer zin te geven. NU maken ze eindeloos veel uren en rijden als gekken tegen een woekertarief. Wanneer de nieuwe taxichauffeur Legrand in hun midden komt en hen ertoe aanzet hun dromen waar te maken, ontdekken ze nieuwe waarden als vriendschap, passie en kwetsbaarheid. Tussen kerst en nieuwjaar, terwijl de rest van de wereld feest, worstelen zij met hun angsten en frustaties.
CompAZG ID: 136

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 27-4-2001
Speeltijd: 90 minuten
Budget: $72,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Kip Pardue, Robert Sean Leonard, Til Schweiger, Estella Warren, Sylvester Stallone, e.a.
Geproduceerd door: Franchise Pictures, Epsilon Motion Pictures, Trackform Film Productions
Regisseur: Renny Harlin
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer