Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Because of the Cats (1973)

De Amsterdamse politie is na een reeks gewelddadige inbraken met stomheid geslagen, zeker wanneer de vrouw van een rijke juwelier door zes jongens bruut wordt verkracht voor de ogen van haar man. Detective Van der Valk start een gedegen onderzoek en een van zijn eerste aanwijzingen brengt hem naar Bloemendaal. Daar wordt hij geconfronteerd met een groep jongemannen die zichzelf De Raven noemen. Van der Valk is geschokt door hun ijzige en ongevoelige voorkomen en de koelbloedige rationalisering waarmee ze in het leven staan. De eigenaar van de elegante koffiebar waar De Raven samenkomen, Hjalmar Jansen, heeft een hypnotiserende werking op de jonge knapen. In zijn zieke en verdraaide geest heeft hij een theorie geformuleerd waarin persoonlijke, spirituele en seksuele vrijheid als het hoogste goed gelden. De Raven leven naar zijn strikte en radicale regels en deinzen er zelfs niet voor terug om tijdens een rituele orgie een nieuwkomer te vermoorden.

Die moord betekent het keerpunt in het onderzoek van Van der
CompAZG ID: 1316

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-4-1973
Speeltijd: 94 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): George Baker, Lous Hensen, Bryan Marshall, Alexandra Stewart, Sebastian Graham Jones, e.a.
Geproduceerd door: Filmking, Showking Films
Regisseur: Fons Rademakers
Auteur: Hugo Claus, Fons Rademakers

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer