Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Tunnel (2001)

Berlijn, 1961.
De Muur wordt rond West-Berlijn opgetrokken zodat het wordt afgesloten van Oost-Berlijn en Oost-Duitsland. de Koude Oorlog is in alle hevigheid losgebarsten en een nucleaire confrontatie is zeker niet uit te sluiten.Voor de Oost-Duitse atleet Harry Melchior het moment een keuze te maken tussen vrijheid of onderdrukking.

Het lukt Harry te ontsnappen net voordat de Muur gebouwd wordt; zijn geliefde zusje Lotte is helaas net te laat.Om Lotte te redden komt de onstuimige, oersterke Harry met een waanzinnig plan: het graven van een 135 meter lange tunnel vanuit het Westen naar het Oosten, onder het prikkeldraad en de "dodenzone" waar de Oost-Duitse grenswachten patrouilleren. Centimeter voor centimeter graven ze zich een weg door modder en vuil waarbij ze meerdere tegenslagen te verwerken krijgen en continu de grenswachten boven zich in de gaten moeten houden.En dan moet alles ook nog eens uiterst geheim blijven, zelfs in het Westen mag niemand van hun plannen weten.
CompAZG ID: 1294

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 21-1-2001
Speeltijd: 184 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: DE
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Heino Ferch, Sebastian Koch, Nicolette Krebitz, Alexandra Maria Lara, Claudia Michelsen, e.a.
Geproduceerd door: Sat.1, teamWorx Produktion für Kino und Fernsehen GmbH
Regisseur: Roland Suso Richter
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer