Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Devil's Arithmetic (1999)

"The Devil's Arithmetic" begint met een speciale inleiding waarin Dustin Hofman de toeschouwers uitleg geeft over de relevantie van dit verhaal. Kirsten Dunst speelt hierin de hoordrol van Hannah een moderne Joods-Amerikaanse tiener, die maar wat halfslachtig de religieuze tradities van haar familie accepteert. Wanneer zij op magische wijze terug wordt getransporteerd in de tijd naar de vernietigingskampen van de Nazi's in WW II. ervaart zij zonder dat ze het voordeel heeft van het historische perspectief op een niets verhullende manier de verschrikkingen die de joden in die tijd hebben ondergaan. Hierdoor krijgt zij een dieper inzicht in deze lijdensweg van haar volk en haar eigen rol hierin.
CompAZG ID: 1287

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 28-3-1999
Speeltijd: 92 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Kirsten Dunst, Brittany Murphy, Mimi Rogers,
Geproduceerd door: Lietuvos Kinostudija, Punch Productions
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer