Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Michael Palin - Reis Om De Wereld In 80 Dagen: Special Edition (1989)

Het avontuurlijke reisverslag van Michael Palin van zijn reis om de wereld in 80 dagen. Pas op de vroege ochtend van de dag van vertrek sloeg de paniek echt genadeloos toe. Ik had zelf aangeboden deze reisdocumentaire te maken (iets wat ik nog maar één keer eerder had gedaan), en de tijd was erg krap.We hadden geen script en de route kon zomaar ineens veranderen. Niemand had ooit eerder geprobeerd een dergelijke reis te maken. We reizen met Michael Palin mee in een vuilnisboot in Venetië, een aftandse taxi in Egypte, een primitieve boot op de Perzische golf,en een Chinees stoomschip. Michael Palins poging om in 80 dagen rond de wereld te varen is een uniek en bijzonder avontuur. Samen met hem varen we in een containerschip over de datumgrens. We reizen met de Dhows, worden aangevallen, door hongerige papagaaien, en komen voor heel wat opmerkelijke verrassingen te staan.
CompAZG ID: 1241

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-1989
Speeltijd: 336 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Michael Palin,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer