Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Last Wave (1977)

Bij een helder blauwe hemel barst er ineens op onverklaarbare wijze een zware hagelbui los boven het droge Australische land. Advocaat David Burton heeft geen tijd zich daar het hoofd over te breken. Hij moet vijf Aboriginals verdedigen die een man hebben vermoord. De Aboriginals zwijgen als het graf maar David is vastbesloten de waarheid boven tafel te krijgen. Wanneer een van de Aboriginals in zijn dromen verschijnt, neemt de zaak een mysterieuze wending. David begint steeds sterker te vermoeden dat er een verband bestaat tussen de geruchten rond een ondergrondse gemeenschap in Sydney en de profetie dat het land zal ondergaan in een zondvloed. Hoe meer David zich verdiept in Aboriginal mythen, hoe groter de dreiging van een Armageddon realiteit lijkt te worden. De onverklaarbare hagelbui krijgt plotseling een heel andere lading. Was dit slechts het begin van het naderende einde?
CompAZG ID: 1239

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 15-12-1977
Speeltijd: 106 minuten
Budget: $810,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): David Gulpilil, Richard Chamberlain, Olivia Hamnett, Frederick Parslow, Nandjiwarra Amagula,
Geproduceerd door: Australian Film Commission
Regisseur: Peter Weir
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer