Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Spetters: Hollands Glorie (1980)

DE ABSOLUTE FILM-TOPPER VAN DE JAREN '80. GEREGISSEERD DOOR PAUL VERHOEVEN EN EEN TOP-CAST MET RUTGER HAUER, JEROEN KRABBÉ EN RENÉE SOUTENDIJK.

Ruige, met geweld en sexscènes doordrenkte film over vijf jonge mensen die zich door het leven slaan. Drie jongens willen motorcrosser worden. Één van hen krijgt een ongeluk waardoor hij invalide wordt en, tenslotte, zelfmoord pleegt.
CompAZG ID: 1217

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 18-2-1980
Speeltijd: 117 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: NL
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Kitty Courbois, Peter Tuinman, Ab Abspoel, Rudi Falkenhagen, Renee Soutendijk, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Paul Verhoeven
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer