Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Lef (1999)

De jeugdvrienden Olivier (Viggo Waas) en Luc (Rick Engelkes) zijn samen een speelfilm aan het maken. Scriptschrijver Olivier kampt echter met een enorm gebrek aan inspiratie. Daar komt verandering in als hij op een regenachtige avond Mariëlle (Alice Reys) , de vrouw van zijn dromen ontmoet. Als Olivier ziet dat ze in elkaar geslagen wordt door haar ex-vriend (Victor Reinier), durft hij niets te doen. Vanaf een afstand kijkt de vrouw hem aan, maar in plaats van haar te hulp te schieten, verschuilt Olivier zich. Aangeslagen door zijn lafheid, besluit hij het voorval te verwerken in zijn eigen script. Alleen speelt hij nu de rol van stoere held. Hij kan de vrouw maar niet uit zijn hoofd zetten en wordt telkens op allerlei wijze met haar geconfronteerd. Dan ontmoet hij haar opeens weer in het echt. Zal ze hem herkennen? Ze worden verliefd op elkaar en alles lijkt nu goed te gaan... totdat Luc ook verliefd op haar wordt. Olivier moet nu een belangrijke beslissing nemen over zijn liefde voor Mariëlle enerzijds en z
CompAZG ID: 1216

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1999
Speeltijd: 91 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Cees Geel, Ineke Veenhoven, Alice Reijs, Rick Engelkes, Berco van Rheeden, e.a.
Geproduceerd door: C. V. Lef, Indies Home Entertainment
Regisseur: Ron Termaat
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer