Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

De Bunker (1992)

´Een daad van verzet.´
´De Bunker´ is het verhaal van Gerrit Kleinveld, een verzetsman die na een overval op een kantoor voor distributiebonnen in Joure in 1942 wordt gearresteerd.
Omdat Kleinveld als extreem gevaarlijk te boek staat, sluit de SD hem op in ´De Bunker´, een zwaar bewaakt cellencomplex in het concentratiekamp Amersfoort. Daar zit hij... geheel geboeid, vastgeklonken aan een muur in een onverwarmde cel met slechts het vooruitzicht van de deportatie naar een concentratiekamp of het executie peleton.
Kleinveld besluit te onsnappen. Vanuit zijn cel wint Kleinveld zijn eigen oorlog tegen Hitler met behulp van een soeplepel, een kiezelsteen, wat repen stof, zeep en een beker surrogaatkoffie.
CompAZG ID: 1207

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1992
Speeltijd: 100 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Jack Wouterse, Hans Kesting, Huub van der Lubbe, Harold Bendig, Olivier Tuinier, e.a.
Geproduceerd door: Linden Film, NOS, A-Film Home Entertainment
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer