Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Zusje: Special Edition (1995)

Martijn komt voor het eerst in lange tijd zijn vijf jaar jongere zus Daantje opzoeken, die net op kamers is gaan wonen in Amsterdam. Martijn wil met zijn videocamera een documentaire maken over haar leven, maar al snel blijkt er een onopgeloste kwestie uit een ver verleden te bestaan die Martijn wil oprakelen, maar waar Daantje niets mee te maken wil hebben. Door Martijns listige manipulaties komt het tot een indringende confrontatie tussen broer en zus.
CompAZG ID: 1171

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 12-12-1995
Speeltijd: 91 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: NL
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Herman Brood, Kim van Kooten, Roeland Fernhout, Romijn Conen, Hugo Metsers III, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Robert Jan Westdijk
Auteur: Robert Jan Westdijk, Jos Driessen

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer