Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Met Grote Blijdschap (0001)

Bij toeval ontdekt Luc de verblijfplaats van zijn broer die om mysterieuze redenen, sinds jaar en dag, met zijn vrouw afgezonderd leeft van de bewoonde wereld. Luc verblijft enkele dagen onuitgenodigd bij het echtpaar op de boerderij, waarbij de spanningen hoog oplopen. Wanneer herhaaldelijk ondefineerbare geluiden vanuit de schuur klinken, gaat Luc op onderzoek uit en stuit op het geheim dat het echtpaar al jaren probeert te verbergen.
CompAZG ID: 1170

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-0001
Speeltijd: 90 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer