Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Baby Einstein: Baby Van Gogh - Allemaal Kleurtjes (2002)

Ontdek spelenderwijs alle kleuren van de regenboog. Deze DVD, gemaakt door een moeder vanuit het gezichtspunt van een baby, zal uw kind boeien en stimuleren, en biedt u en uw kind talrijke gelegenheden om op elkaar te reageren! Wie gaat er mee op kleurenreis? Rood, groen, geel; een kinderoog ontdekt iedere dag allerlei kleuren. Met deze Baby van Gogh DVD neemt u uw allerliefste mee op een vrolijke, fascinerende en leerzame ontdekkingsreis door kleurenland! Filmpjes waar muziek in zit. In korte filmpjes komen op speelse wijze allerlei kleuren aan bod. De filmpjes worden
begeleid door speciaal bewerkte klassieke muziek, die niet alleen rustgevend werkt, maar ook de fantasie en creativiteit van uw kleintje prikkelt. En u zult zien dat uw kindje keer op keer verrast gaat brabbelen en bewegen wanneer dat grappige poppetje, kleurrijke bloemetje of babyvriendje voorbij komt. Altijd in kalm tempo, zodat zelfs de kleinste oogjes en oortjes alles goed kunnen volgen!
CompAZG ID: 1154

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 12-3-2002
Speeltijd: 28 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: DA
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer