Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Far From Home: The Adventures of Yellow Dog (1995)

In dit hartverwarmende verhaal over vriendschap, avontuur en moed staan de 14-jarige Angus (Jesse Bradford) en zijn hond centraal. Zij komen middenin de Canadese wildernis terecht, nadat hun boot in ruw water omslaat. terwijl zijn moeder (Mimi Rogers, Austin Powers) en vader (Bruce Davison, X-Men 2) de hoop niet opgeven, vechten Angus en zijn trouwe vriend om te overleven in de wildernis. Yellow Dog is een held, want alleen hij kan het leven van zijn baasje redden!
CompAZG ID: 1151

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-1995
Speeltijd: 78 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Bruce Davison, Jesse Bradford, Tom Bower, Joel Palmer, Mimi Rogers, e.a.
Geproduceerd door: Twentieth Century Fox Film Corporation
Regisseur: Phillip Borsos
Auteur: Phillip Borsos

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer