Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Climb: DTS (2002)

The Climb

Twee soloklimmers. Twee karakters. Een reddingsactie. Om de ultieme top te bereiken zien twee eerstekls alpinisten zich gedwongen een team te vormen. Durfal Derrick Williams (Jason George, Sunset Beach) daagt de verstandige Michael Harris (Ned Vaughn, The Hunt for RedOctober) uit.

Deze laatste speelt altijd op safe en legt zijn leven nooit in de waagschaal. Haat versus liefde. Trots tegenover principes. Twee tegenpolen maken zich op voor een tocht door het Chileense Andes-gebergte. Een tocht die uitmondt in een ware beproeving op het gebied van wilskracht, karakter en opoffering en die beide mannen voorbij hun grenzen brengt.

Met Dabney Coleman (Stuart Little), Clifton Davis (Any Given Sunday),Todd Bridges (Diff'rent Strokes) en nieuwkomer Kyli Santiago. Een onvergetelijke avonturen-actiefilm, gefilmd in de spectucalaire Wasatch Mountains, met verbazingwekkende beelden, spannende stunts en een schitterende soundtrack.
CompAZG ID: 1149

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-2002
Speeltijd: 99 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Dabney Coleman, Ned Vaughn, Jason George,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer