Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Prince: Sign "o" the Times (1987)

De film is een registratie van een concert dat Prince in Rotterdam gaf in het kader van zijn Sign ‘O’ The Times Tour en bevat elf van de dertien songs van zijn gelijknamige dubbelalbum. Alle songs behalve Now’s The Time werden door hem zelf gecomponeerd. Zoals gebruikelijk bij Prince spelen verschillende dames een belangrijke rol in het festijn: Cat, Sheila E en Boni Boyer gooien alles wat ze hebben aan vocale en fysieke ritmiek in de strijd. Ook Sheena Easton komt aan bod: met een uitgebreide videoclip van U Got The Look. Deze tournee bracht Prince ook naar Galgewaard in Utrecht, waar de bezoekers een kaartje op hun stoelen aantroffen waarop de popster hen dringend verzocht om te blijven zitten tijdens het concert, omdat hij dat anders onmiddellijk en onverbiddelijk zou stoppen.

Tracklist:

* Intro
* Sign ‘O’ The Times
* Play In The Sunshine
* Little Red Corvette
* Housequake
* Slow Love
* I Could Never Take The Place Of Your Man
* Hot Thing
* Now's The Time
* U Got The Look
* If I Was Your Gi
CompAZG ID: 1131

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 20-11-1987
Speeltijd: 81 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Sheena Easton, Prince, Sheila E., Dr. Fink, Miko Weaver,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Prince
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer