Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Pane e Tulipani (2000)

In deze heerlijke Italiaanse komedie komt Rosalba er achter, dat het leven méér is dan je gezinnetje. Tijdens een busvakantie in eigen land valt het haar man en twee zoons niet eens op dat ze bij een wegrestaurant is achtergebleven.

In plaats van zich weer te laten oppikken, lift ze naar huis: mmm, een weekje alleen thuis! Maar als een automobilist met wie ze meerijdt richting Venetië blijkt te gaan, geeft ze gehoor aan een impuls om zichzelf te trakteren op een vakantie in deze sprookjesachtige stad. Ze slaagt er al gauw in vrienden te maken... en werk te vinden. Waarom zou ze teruggaan?

'Pane e Tulipani' (Brood en Tulpen) van regisseur Silvio Soldini won in 2000 zo'n beetje alle Italiaanse filmprijzen die er te winnen zijn. Actrice Licia Maglietta is briljant in de Shirley Valentine-achtige rol van Rosalba. Bruno Ganz ('Der Himmel über Berlin') is zonder meer charmant als de zonderlinge ober die zich over haar ontfermt. De derde hoofdrol is voor de prachtige stad Venetië. Soldini liet expres de toeris
CompAZG ID: 1120

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 21-12-2000
Speeltijd: 111 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: IT
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Antonio Catania, Licia Maglietta, Bruno Ganz, Giuseppe Battiston, Marina Massironi, e.a.
Geproduceerd door: Istituto Luce
Regisseur: Silvio Soldini
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer