Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Sportvissen in Nederland (2001)

In Nederland zijn er ruim 1 miljoen mensen die regelmatig aan de waterkant zitten om een visje te vangen. Op deze DVD maken wij kennis met het leven van diverse zoetwatervissen. We zien deze vissen in hun natuurlijke omgeving, gefilmd door een geduldige duiker. Verder maakt u kennis met diverse soorten liefhebbers, die tijdens het vissen vooral genieten van de natuur, de rust en de ontspanning. Tot slot krijgt u heel gerichte informatie over diverse methoden om een karper, een snoek of een grote brasem te vangen. Kortom, een onmisbaar document voor elke sportvisser.
CompAZG ID: 1119

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2001
Speeltijd: 120 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer