Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Verenigde Staten: The Best of the West (2003)

Zelden heeft een land zo sterk tot de verbeelding gesproken als de Verenigde Staten. duizenden ontdekkingsreizigers, fortuinzoekers en natuurlijk toeristen beschouwen de USA nog steeds als de 'Nieuwe Wereld'. De aantrekkingskracht van dit immense land is enorm! Ongeloofelijke landschapsvormen en adembenemende natuurverschijnselen, bruisende metropolen en kleine houthakkersdorpjes, knotsgekke straatartiesten en de ruwe bolsters van de Sherrif en de Outlaw; diversiteit is het sleutelwoord op uw avontuur door dit veelzijdige land! Deze schitterende Digital Travel Experience DVD neemt u mee naar drie fascinerende staten in het Westen van de Verenigde Staten: 'The Golden State', oftewel de opwindende kuststaat Californie, het contrastrijke Nevada, staat van droge woestijnvlakten en oogverblindende gokpaleizen en tenslotte het ruige Arizona, waar het 'Wilde Westen' nog steed 'alive and kicking' is!Californie: o.a. San Francisco (Golden Gate Bridge, Cable Cars, Fisherman's Wharf etc), Hollywood, Beverly Hill
CompAZG ID: 1118

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2003
Speeltijd: 90 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Media Companies: Video/Film Express
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer