Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Winslow Boy (1999)

"Van school gestuurd wegens het stelen van een postwissel van vijf shilling". Deze rechtzaak zorgde eind vorige eeuw voor veel opschudding in Engeland. Het overkomt de veertienjarige Ronnie Winslow. Na het weigeren van een tweede hoorzitting door de school, huurt zijn vader één van de beste advocaten van Londen in: Sir Robert Morton. Samen weten ze de zaak zelfs tot voor het Hogerhuis te brengen. Hierdoor krijgt de zaak ineens heel veel aandacht en al gauw is heel Engeland in de ban van het verhaal van de Winslow's. Maar alle aandacht en de duur van het slopende proces begint bij de familie zijn tol te eisen...
CompAZG ID: 1117

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 16-4-1999
Speeltijd: 100 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Jeremy Northam, Nigel Hawthorne, Rebecca Pidgeon,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: David Mamet
Auteur: David Mamet, Terence Rattigan

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer