Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Tom & Jerry: De Film (1992)

Tom en Jerry zijn weer van de partij in deze spetterende langspeeltekenfilm, boordevol magie en muziek. Het wereldberoemde kat- en muisduo maakt met Robin Starling, een lief meisje dat bij haar boosaardige tante Figg is weggelopen, op zoek naar haar vermiste vader. Ondanks hun heldhaftige pogingen worden ze door tante Figg en haar advocaat Lickboot bij de kraag gevat en door de sluwe Dr. Appelwang in de nor gegooid. Maar Tom en Jerry bedenken een ingenieus ontsnappingsplan en bevrijden in een moeite door hun nieuwe vriendjes Benny en Frankie de Vlo. Het hechte groepje start samen met Robin een doldwaze kat- en-muiscapade, in dit avontuur vol spanning, sensatie en humor.
CompAZG ID: 1110

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-10-1992
Speeltijd: 81 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Tony Jay, Richard Kind, Anndi McAfee, Dana Hill, Rip Taylor, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Phil Roman
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer