Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Company Man (2001)

Het zijn niet allemaal echte helden, die snelle jongens van de CIA. Neem bijvoorbeeld Allen Quimp (Douglas McGrath) een leraar wiens hart enkel sneller klopt bij een gecompliceerde som of moeilijk dictee. Zijn vrouw Daisy (Sigourney Weaver) probeert hem over te halen een job te zoeken met meer avontuur en een beter salaris. Na een flinke waarschuwing van zijn schoonvader, probeert Allen uit alle macht zijn huwelijk en zijn gezicht te redden en beweert in werkelijkheid een geheim agent te zijn, die undercover als docent opereert. Binnen korte tijd wordt dit nieuws door Daisy aan de grote klok gehangen en moet onze held zich echt als agent gaan gedragen. Uiteindelijk wordt hij voor een missie naar Cuba gestuurd, waar net toevallig ook Fidel Castro (Anthony LaPaglia) een coup pleegt. Onze vriend zal met behulp van guerrillastrijder Crocker Johnson (John Turturro) de Cubanen wel even redden van de tirannie, met alle komische gevolgen van dien. De geschiedenis zal zonder Allen Quimp nooit meer hetzelfde zijn.
CompAZG ID: 110

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 9-3-2001
Speeltijd: 83 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): John Turturro, Anthony LaPaglia, Denis Leary, Reathel Bean, Harriet Koppel, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Peter Askin, Douglas McGrath
Auteur: Douglas McGrath, Peter Askin

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer