Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Laurel & Hardy: Talkies 3 (1932)

Laurel en Hardy schitteren in deze vijftien hilarische korte films uit de studio van Hal Roach, gemaakt tussen 1932 en 1935. De jongens ziijn zandlopers, timmerlui, politieagenten, visventers, pantoffelhelden, schoorsteenvegers, kappers of winkeliers, maar bovenal zijn ze vrienden door dik en dun. Samen proberen ze een plekje te bevechten in een wereld waar ze geen snars van snappen.

Onder de klassiekers op deze dubbel dvd is THICKER THAN WATER, de laatste korte film die Laurel en Hardy hebben gemaakt voor de Hal Roach Studio zich ging toeleggen op de productie van uitsluitend hoofdfilms. Dit tot verdriet van Stan Laurel, die vond dat films van twintig minuten beter pasten bij de komische stijl van het duo. Wie deze briljante collectie bekijkt, zal geneigd zijn hem gelujk te geven...


DVD 1: TALKIES 3
- "Scram!" (1932)
- Their First Mistake (1932)
- Towed in a Hole (1933)
- Twice Two (1933)
- Me and My Pal (1933)
- The Midnight Patrol (1933)
- Busy Bodies (1933)

DVD 2: TALKIES 3
- Dir
CompAZG ID: 1099

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1932
Speeltijd: 305 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Oliver Hardy, Stan Laurel, James Finlayson,
Geproduceerd door: Hal Roach Studios, Universal Studios, Media Companies: Universal Pictures
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer