Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Serengeti Symphony: Special Edition (2002)

Serengeti Symphony is een spectaculaire natuurspeelfilm van Hugo van Lawick over het leven van wilde dieren in natuurpark de Serengeti in Tanzania, Oost-Afrika. Het laat een totaal nieuwe en unieke manier van natuurfilmen zien. De beelden zijn ritmisch gemonteerd met natuurgeluiden en prachtige populair-klassieke muziek van Laurens van Rooyen. Spanning en humor zijn volop aanwezig zonder bloederige taferelen.

De film toont een grote verscheideneid van dieren zoals leeuwen, cheeta's, zebra's, olifanten, giraffen, krokodillen en vele soorten vogels. Afwisselend zien we ongerepte landschappen, buitengewone luchten en prachtig vernaderend licht. Met seizoensveranderingen variƫrend van tropische stortbuien tot woestijnachtige droogtes.

Serengeti Symphony is een ode aan de natuur en laat het dierenleven zien in zijn grootst mogelijke variƫteit.
CompAZG ID: 1072

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2002
Speeltijd: 270 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Universal
Regisseur: Hugo van Lawick
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer