Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Evita (1996)

De film is gebaseerd op de succesvolle gelijknamige musical van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice. Het korte, maar dynamische leven van Eva Perón (Madonna) staat in de film centraal. Evita, werkte zich als vrouw van president Juan Perón (Jonathan Price) vanuit een arm bestaan op tot een van de rijkste, geliefdste en machtigste vrouwen in de wereld. Met haar intelligentie en charme betoverde ze gedurende 7 jaar een land met 18 miljoen inwoners. In 1952 stierf zij, 33 jaar oud. De cynische Ché (Antonio Banderas) levert commentaar op deze raadselachtige en populaire vrouw, die de geschiedenis van haar land veranderde door gewoonweg te beslissen dat niemand in armoede hoefde te leven.
CompAZG ID: 106

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 25-12-1996
Speeltijd: 129 minuten
Budget: $55,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Madonna, Antonio Banderas, Jonathan Pryce, Jimmy Nail,
Geproduceerd door: Hollywood Pictures, Cinergi Pictures Entertainment
Regisseur: Alan Parker
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer