Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Baby it's you (1983)

De ontwikkeling van baby tot peuter

In de eerste drie jaar maken we de snelste ontwikkeling van ons leven door.
Een enerverende periode voor zpwel de baby als de ouders. Deze gacinerende documontaire heeft veel prijzen gekregen, waaronder een Emmy en was in nederland o.a. op televisie te zien bij de KRO. Op onnavolgbare wijze wordt de ontwikkeling van het kind gevolgd. Uniek want wat hier in beeld is gebracht is veelzeggender dan welk boek dan ook.

1. HET BEGIN
Hoeveel kan een baby eigenlijk zien, horen, ruiken, voelen en begrijpen? Wanneer weet hij wie zijn ouders zijn en hoe hij hij ze herkennen.

2. DE EERSTE STAPJES
De eerste dappere pogingen om te zitten, kruipen en tenslotte zelfs te lopen.

3. REIKEN EN GRIJPEN
Een pasgeborene kan alleen nog maar naar een vinger grijpen en vasthouden, maar een tweejarige beheerst al het complexe proces dat nodig is om dingen vast te houden en te bewegen en daar dan ook nog creatief mee on te gaan....

4. VAN BRABBELEN TOT BABBELEN
Een baby kan leren sp
CompAZG ID: 1053

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 4-3-1983
Speeltijd: 150 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Rosanna Arquette, Joanna Merlin,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: John Sayles
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer