Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Greetings: Movie Gold Collection (1968)

Door zich voor te doen als rechtse militant probeert een vriend van Jon Rubin (Robert DeNiro) de dienstplicht te ontlopen. Toch komt hij ten tijde van de Vietnam oorlog in de frontlinies terecht.

'Greetings' laat door de ogen van een paar gedesillusioneerde mannen op satirische wijze zien hoe werd omgegaan met de Kennedy moord maar ook met de vrije liefde en andere typische zaken van de vroege jaren '60. Deze komedie waarin politiek en Flower Power met elkaar botsen heeft veel opschudding veroorzaakt in de USA...
CompAZG ID: 1047

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 15-12-1968
Speeltijd: 87 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Robert De Niro, Jonathan Warden, Gerrit Graham,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Brian De Palma
Auteur: Charles Hirsch, Brian De Palma

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer