Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Wolf (1994)

Will Randall (Jack Nicholson) staat op het punt weggepromoveerd te worden ten gunste van zijn jonge collega Steward. (James Sader). Op weg naar huis over een donkere gladde weg, rijdt hij een reusachtig dier aan. Als Will het beest aan de kant wil slepen,bijt hij hem. Nadien merkt Will dat hij beter kan zien, ruiken en horen. Hij ontmoet Laura Alden (Michelle Pfeiffer) de dochter van zijn baas. Het is volle maan als Will toevallig bij haar blijft slapen. Vroeg in de morgen wordt hij wakker, besmeurd met bloed...


Jack Nicholson and Michelle Pfeiffer star in Wolf, a wickedly funny, wildly romantic, white-knuckle thriller. James Spader, Kate Nelligan, Christopher Plummer and David Hyde Pierce co-star in this beastly tale of love and betrayal with equal measures of humor, passion and delicious terror.
CompAZG ID: 1046

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 17-6-1994
Speeltijd: 121 minuten
Budget: $70.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Christopher Plummer, Jack Nicholson, James Spader, Michelle Pfeiffer, David Hyde Pierce, e.a.
Geproduceerd door: Columbia Pictures
Regisseur: Mike Nichols
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer