Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Jacques Cousteau: De Stille Wereld (1956)

De klassieker 'Silent World' werd gemaakt door de legendarische documentairemaker Jacques Cousteau, in samenwerking met de al even befaamde cineast Louis Malle. De film won in 1956 de Gouden Palm in Cannes - en in 1957 zelfs een Oscar. Het is één groot feest van kleurige vissen, sponsduikers, vergeten schatten, kortom: alles wat het leven onder het oppervlak van de tropische zeeën zo boeiend maakt. Kapitein Cousteau neemt u mee op ontdekkingsreis onder water en laat u beelden zien die nog nooit iemand had gefilmd.
CompAZG ID: 1028

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1956
Speeltijd: 82 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Digital-XL, TV Galaxy
Regisseur: Jacques-Yves Cousteau, Louis Malle
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer