Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Donderbroek een SCHEET in de ruimte (2002)

Patrick (Bruce Cook) heeft een groot probleem. Hij is geboren met twee magen en het ongelooflijke talent om verbazingwekkend harde scheten te laten. Omdat hij hier totaal geen controle over heeft, brengt hij zichzelf en zijn omgeving steeds vaker in verlegenheid.

Als Patrick oud genoeg is om naar school te gaan, hoopt hij daar wat vrienden te maken. Alleen de geniale Alan (Rupert Grint - Harry Potter), die geboren is zonder reukvermogen, wordt zijn vriend. Hij maakt een 'donderbroek' waarin Patrick's scheten worden opgevangen zodat hij niet langer iedereen bedwelmt. De twee boezemvrienden ontwikkelen samen steeds meer idee├źn om van Patrick's nood een deugd te maken.

Misschien kunnen ze Patrick's unieke talent zelfs wel gebruiken om uiteindelijk zijn grootste wens in vervulling te laten gaan: astronaut worden.
CompAZG ID: 1026

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 24-5-2002
Speeltijd: 87 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Rupert Grint,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Peter Hewitt
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer