Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Sex and the City: Het Complete Vijfde Seizoen (21)

I'll take Manhattan

De vier sprankelende vriendinnen zijn weer terug om ons mee te nemen op hun romantische avonturen. Met de komst van Miranda's zoon Brady is er wel één en ander veranderd. Miranda zelf is voornamelijk bezig met het geven van borstvoeding en het terugkrijgen van haar oude figuur; de pas gescheiden Charlotte besluit na het lezen van Samantha's boek met sekstips voorlopig alleen van seks te gaan genieten; Samantha zet haar vriend aan de kant en gaat als vanouds op in haar seksuele uitspattingen. Ze weet haar vriendinnen te verbazen door zich op te werpen als oppas van Brady. En Carrie? Na een aantal teleurstellende dates richt ze zich op haar geliefde New York en op het schrijven van een boek dat na een spetterende introductie een waanzinnig succes wordt. Het leven mag dan zijn ups en downs hebben, in de glamourwereld van de New Yorkse vriendinnen hoef je je geen moment te vervelen.

DISC 1
AFLEVERING 1
Anchors Away

AFLEVERING 2
Unoriginal Sin

AFLEVERING 3
Luck Be An Old Lady
CompAZG ID: 1015

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2002-07-21
Speeltijd: +/-30 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Officiële website
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: HBO, Darren Star Productions, Media Companies: Paramount Home Entertainment
Regisseur: Charles McDougall, Charles McDougall, John David Coles, John David Coles, Michael Patrick King, Michael Patrick King, Michael En
Auteur: Candace Bushnell, Candace Bushnell, Candace Bushnell, Candace Bushnell, Candace Bushnell, Candace Bushnell, Candace Bushnell, Ca

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer