Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Local Hero (1983)

De grote Amerikaanse firma Knox Oil and Gas is van plan een olieraffinaderij te bouwen in Ferness aan de Schotse kust. Felix Happer ('Burt Lancaster') stuurt MacIntyre ('Peter Riegert') naar Ferness om de deal rond te maken. Hij neemt zijn intrek in het hotel van Gordon Urquhart ('Denis Lawson') die naast hoteleigenaar ook accountant, de man van de mooie Stella én de vertrouwensman van de lokale bevolking is. Urquhart beseft dat de grondverkoop hem en zijn plaatsgenoten veel geld kan opleveren en speelt daarom een slim financieel spelletje met MacIntyre die steeds meer gecharmeerd raakt van het rustige Schotse plattelandsleven. De deal voor de grondverkoop is bijna rond, als Ben Knox alsnog bezwaar maakt. Felix Happer probeert hem persoonlijk op andere gedachten te brengen. Zou het kunnen dat hij voor het eerst gaat falen? Het hele dorp houdt de adem in...
CompAZG ID: 1007

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 17-2-1983
Speeltijd: 107 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Alex Norton, Peter Capaldi, Burt Lancaster, Peter Riegert, Fulton Mackay, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Bill Forsyth
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer