Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Sommersby (1993)

Men herinnert zich Jack Sommersby. Men kent hem als een verbitterde, ruwe man. Maar wanneer Jack na de Burgeroorlog terug naar huis komt is hij teder, liefdevol en vindingrijk. Heeft de oorlog hem veranderd... of is de man die zichzelf Jack Sommersby noemt een bedrieger? Richard Gere en Jodie Foster (die al twee Oscars in de wacht sleepte) zijn het perfecte paar voor dit historisch liefdesverhaal, dat rijk is aan mysterie, details en schitterende acteerprestaties. Ze kruipen in de huid van Jack en Laurel Sommersby, wiens liefde groeit naarmate de verdenkingen rond Jack toenemen. Als hij niet de man is waarmee ze getrouwd is, Laurel weet wel dat hij de man is die ze altijd gewild heeft. Maar hun liefde en de ware identiteit van Jack moeten nog een laatste test doorstaan. Jack moet terecht staan en de uitspraak garandeert één ding: u zult zich Sommersby nog lang herinneren.
CompAZG ID: 1004

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 5-2-1993
Speeltijd: 109 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Jodie Foster, R. Lee Ermey, Frankie Faison, Bill Pullman, James Earl Jones, e.a.
Geproduceerd door: Alcor Films
Regisseur: Jon Amiel
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer