Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.
Top 10 aanbiedingen
Speciaal voor onze leden hebben we een top 10 samengesteld met daarin de meest scherpe aanbiedingen. Bekijk ze snel!  Regels

  CompAZG leent aan haar leden op vertoon van een geldig lidmaatschapsbewijs software, hardware en DVD's uit.

  Aan het lenen van de artikelen zijn echter wel een aantal voorwaarden verbonden. Leest u deze voorwaarden aandachtig door. Met het evalueren van artikelen uit onze collectie gaat u akkoord met deze voorwaarden.

  In 2010 blijft de boeteregeling ongewijzigd van kracht.

  Boete systeem CompAZG uitleen per oktober 2005

   

  Het systeem van gele en rode kaarten bij de uitleen is per oktober 2005 vervallen. Zoals afgesproken tijdens de algemene ledenvergadering van het kalenderjaar 2004 is CompAZG overgegaan tot invoering van een boetesysteem zoals ook gebruikelijk is bij de Openbare Bibliotheek.

   

  Boeteregeling

   

  1. Wanneer u vanaf 4 oktober gebruik wilt maken van de uitleen dan dient u 1-malig een contract te tekenen waarmee u zich akkoord verklaard met de regeling. U dient zich hierbij persoonlijk met de UMCG-pas te legitimeren. Wanneer de UMCG-pas geen foto heeft (vaak bij een tijdelijke pas) dan dient u zich middels ID-kaart, paspoort of rijbewijs te legitimeren.
  2. Hebt u het contract getekend dan kunt u vanaf dat moment gebruik maken van de uitleen. Wanneer u niet akkoord kunt/wilt gaan met de voorwaarden (u wilt het contract niet tekenen) dan bent u uitgesloten van de uitleen.
  3. De boetes zijn het volgende:
   software en dvd’s
   € 0,50 per titel per dag te laat
   hardware
   1e en 2 e dag € 1,00 per dag te laat .
   Na de eerste en de tweede dag € 2,50 per dag te laat.
  4. Ziekte en overmacht.
   De boeteregeling blijft van kracht bij ziekte of overmacht.
  5. Betalen boete
   Nadat u geleende artikelen te laat heeft geretourneerd, wordt door het uitleensysteem een nota aangemaakt. Deze nota dient u bij de CompAZG verkoopbalie per pin te betalen. Tot het betalen van de nota bent u voor de uitleen geblokkeerd. Op vertoon van nota en pinbon wordt de blokkade opgeheven en kunt u wederom gebruik maken van de uitleen.
  6. Voor het retourneren van software en DVD’s kunt u tevens 24 uur per dag, zeven dagen per week gebruik maken van de brievenbus in de deur van de CompAZG winkel. Wanneer het Triadegebouw is gesloten dan kunt u via ingang 23 toegang verkrijgen tot het Triadegebouw. Hiervoor dient u gebruik te maken van een intercom welke verbonden is met de meldkamer van het UMCG. Wanneer u verteld dat u software/DVD’s wilt terugbrengen naar CompAZG zal de medewerker van de meldkamer u toegang verschaffen.
  7. Retourneren van hardware kan alleen tijdens de openingstijden van de CompAZG winkel. Wanneer u verhinderd bent, kunt u iemand anders vragen het artikel te retourneren.
  8. De opbrengst van het boetesysteem zal ingezet worden om beschadigde cd-rom’s, DVD’s en hardware te vervangen.

  CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

  Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
  Volg ons op Twitter
  © 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer