Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.
Top 10 aanbiedingen
Speciaal voor onze leden hebben we een top 10 samengesteld met daarin de meest scherpe aanbiedingen. Bekijk ze snel!  Naam

  De naam CompAZG is onstaan tijdens de oprichting van de computervereniging in 1986.

  CompAZG staat voor Computervereniging Academisch Ziekenhuis Groningen.

  In de loop der jaren is de computer gegroeid tot een multimediaal apparaat. Inmiddels worden muziek, film en foto's verwerkt en bekeken op computerapparatuur. De grens tussen tv, radio en dergelijke is vervaagd.

  Inmiddels is CompAZG een multimediavereniging. De naam CompAZG zal blijven bestaan. 

  CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

  Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
  Volg ons op Twitter
  © 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer