Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.
Top 10 aanbiedingen
Speciaal voor onze leden hebben we een top 10 samengesteld met daarin de meest scherpe aanbiedingen. Bekijk ze snel!  Renteloze Lening PV

  Renteloze lening Personeelsvereniging
  U kunt gebruik maken van een renteloze lening voor de aanschaf van computerapparatuur: pc, laptop, beeldschermen, printers etc. Vooraf moet u deze lening aanvragen bij de penningmeester van de PV (email:penningmeester@pv.umcg.nl). U kunt minimaal € 250,00 en maximaal € 1000,- lenen. Terugbetalen kan in minimaal 6 en maximaal 36 termijnen. De terugbetaling vindt plaats via netto verrekening met uw salaris. 
  Het bericht met toestemming dient u mee te nemen naar de CompAZG-winkel om de bestelling te plaatsen, daar vult u ook de formulieren in die horen bij deze lening.

  CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

  Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
  Volg ons op Twitter
  © 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer