Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.
Top 10 aanbiedingen
Speciaal voor onze leden hebben we een top 10 samengesteld met daarin de meest scherpe aanbiedingen. Bekijk ze snel!  Gastlid worden van CompAZG

  Lidmaatschap

  Aanmelding als lid kan uitsluitend schriftelijk geschieden middels een volledig ingevuld en ondertekend aanmeldingsformulier. Het formulier is te vinden op de website van Compazg. (www.compazg.nl). Na het invullen van het formulier dient u het formulier te printen en van een datum en handtekening te voorzien, waarna u het kunt inleveren in de Compazg winkel.Het lidmaatschap wordt aangegaan voor de duur van minstens èèn jaar, en tot schriftelijke wederopzegging. Na inschrijving als lid wordt een lidmaatschapsbewijs toegezonden. Hiernaar zal bij alle CompAZG-activiteiten gevraagd worden. De geldigheid van het lidmaatschapsbewijs kan jaarlijks verlengd worden middels een jaarzegel. Aan het lidmaatschap zijn de volgende kosten verbonden, € 1.70 per maand. Tevens dient u lid te zijn/worden van de personeelsvereniging van het UMCG.

   

   


  Aanhef:
  Achternaam :
  Voorletter(s) :
   
  Straat & huisnummer :  
  Postcode :
  Woonplaats :
   
  Email adres :

  Geef hieronder uw gewenste MijnCompAZG wachtwoord op:

  Wachtwoord :
  Herhaling wachtwoord :

  Ik geef me op als gastlid en zal de verschuldigde contributies binnen veertien dagen na ontvangst van de rekening betalen.

  CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

  Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
  Volg ons op Twitter
  © 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer